My Place focust zich volledig op uw beheer

Visie -en missie van My Place

Het My Place-team is als syndicus uw professionele vertrouwenspersoon die instaat voor het dagelijkse beheer van de algemene delen. De taken van de syndicus zijn de laatste jaren groter en complexer geworden. Om op een goede manier eigenaars te kunnen bedienen, focust My Place zich volledig op het syndicus-beheer.

My Place wil het beheer van gebouwen en verenigingen op een professionele en transparante manier doen. Enkel zo kan het vertrouwen tussen de syndici en de mede-eigenaars groeien. We willen een partner en een gids zijn voor de mede-eigenaars om hun gebouw beheersbaar en up-to-date te houden en toekomstgericht te denken. Onze taak is om de eigenaars te adviseren en daarna de beslissingen van de vergadering correct uit te voeren. Enkel een goede samenwerking tussen beide partijen zorgt voor een sterk beheer. Vastgoedbeheer betekent goed en actief luisteren naar u als eigenaar maar uiteraard ook naar de huurder die wij straks mogen begeleiden in uw woning. Dat is wat ons drijft, wat ons energie geeft en wat maakt dat we elke dag met een glimlach naar kantoor komen.

Dit zijn onze sleutelwoorden:

Gepassioneerde, jonge mensen met de nodige opleidingen, ervaring en het hart op de juiste plaats. Onze manier van werken is uniek en innovatief maar gebaseerd op expertise, professionaliteit, integriteit, eerlijkheid, vriendelijkheid en transparantie.

Het kostenplaatje om jouw gebouw volledig te beheren?

Vul het formulier in voor een professionele offerte en ontdek vandaag nog wat beheerskantoor My Place voor jou kan betekenen

Vraag uw offerte Via messengerReferenties

Residentie Besseme Straet

Residentie Besseme Straet

Appartementsgebouw in Zonhoven

Residentie De Dry Croonen

Residentie De Dry Croonen

Appartementsgebouw in Zoutleeuw

Residentie De hoek

Residentie De hoek

Appartementsgebouw in Heusden-Zolder

Residentie De Ruine

Residentie De Ruine

Appartementsgebouw in Diest 

Residentie Duifhuis

Residentie Duifhuis

Appartementsgebouw in Sint-Truiden

Residentie Ensor

Residentie Ensor

Appartementsgebouw in Zolder

Residentie Mie Merken

Residentie Mie Merken

Appartementsgebouw in Eisden