KOOP uw droom

Heeft u een Woning van ouders of grootouders, waar u altijd op zondag op de koffie kwam en waar de liefdevolle geur nog in de lucht hangt? Of een eerste eigen appartementje dat je met de verzameling van alle gaar meubeltjes eigenhandig ingericht hebt? Of heeft u een villa die te groot geworden is en waarvan de tuin teveel onderhoud vereist? Is u relatie met u partner stukgelopen en zoeken jullie naar de juiste oplossing voor jullie beiden?

Mocht u overwegen om u eigendom of de eigendom van u familie te verkopen aarzel niet om ons om advies te vragen. We willen u graag leren kennen, vrijblijvend luisteren naar u verhaal en samen ontdekken of we de juiste makelaar voor u zijn.

Ook een eigendom kopen is een avontuur op zich. Super spannend en soms een beetje angstaanjagend. We begeleiden u graag in het hele traject van ‘kopen’. We geven advies en bieden begeleiding aan van A tot Z.Landbouwgrond te MOLENSTEDE (3294)

€ 36.000

Foto 1 van 8
Algemeen
Prijs
:
€ 36.000
Kadastraal inkomen
:
€ 16
Adres
:
3294 MOLENSTEDE
Grondoppervlakte
:
6695 m²
Omschrijving

VANAFPRIJS!!! Deze grond wordt te koop aangeboden via een vanafprijs vastgelegd op 36.000,00. Deze prijs bevindt zich onder de marktwaarde en biedt de koper de kans om een bod uit te brengen dat hoger ligt dan de vanafprijs.

 

Prachtig perceel weiland van maar liefst 66a 95ca gelegen in het landelijke en groene Molenstede op slechts een boogscheut van het centrum. De weide is zeer gemakkelijk te bereiken.

 

Het perceel is gelegen in agrarisch gebied en grenst aan de 'Zwarte Beek', een kronkelende waterloop met een diversiteit aan fauna en flora.

 

Twijfel dus niet en maak snel een afspraak via info@immo-myplace.be of via 013/33.69.00! Wij geven graag meer uitleg en antwoorden op al uw vragen bij een warm gesprek.

 

 

 

 

Financiële Info
Energie certificaat
E spec
:
In aanvraag


Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nee
Bouwvergunning verkregen
:
Niet van toepassing
Dagvaarding en herstelvordering
:
Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning
:
Niet van toepassing
Bestemming
:
Agrarisch gebied
gelegen in effectief overstromingsgevoelig gebied
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
Niet meegedeeld
Type dak
:
Niet meegedeeld
Keuken
:
Niet meegedeeld
Lasten