KOOP uw droom

Heeft u een Woning van ouders of grootouders, waar u altijd op zondag op de koffie kwam en waar de liefdevolle geur nog in de lucht hangt? Of een eerste eigen appartementje dat je met de verzameling van alle gaar meubeltjes eigenhandig ingericht hebt? Of heeft u een villa die te groot geworden is en waarvan de tuin teveel onderhoud vereist? Is u relatie met u partner stukgelopen en zoeken jullie naar de juiste oplossing voor jullie beiden?

Mocht u overwegen om u eigendom of de eigendom van u familie te verkopen aarzel niet om ons om advies te vragen. We willen u graag leren kennen, vrijblijvend luisteren naar u verhaal en samen ontdekken of we de juiste makelaar voor u zijn.

Ook een eigendom kopen is een avontuur op zich. Super spannend en soms een beetje angstaanjagend. We begeleiden u graag in het hele traject van ‘kopen’. We geven advies en bieden begeleiding aan van A tot Z.Gemengd gebouw te HERSELT (2230)

€ 670.000

Algemeen
Prijs
:
€ 670.000
Kadastraal inkomen
:
€ 3.898
Adres
:
Dorp 66, 2230 HERSELT
Grondoppervlakte
:
1089 m²
Omschrijving

Handelspand met opslagplaats, uitzonderlijk appartement met garage en mogelijkheid tot bouwperceel.

 

Dit gunstige gelegen handelspand in het centrum van Herselt met bovenliggend appartement is misschien wel precies waar u op zoek naar bent.

Door de ligging langs de N19, de verbindingsweg tussen Westerlo en Aarschot, is er een zeer goede zichtbaarheid, commercieel zeker een groot pluspunt.

 

Het perceel, met een oppervlakte van 10a 89ca, is via de achterzijde (Vest) toegankelijk (ook voor vrachtwagens) en beschikt over een diverse parkeerplaatsen.

Ook de tuin en de garage poorten zijn via deze weg bereikbaar.

Hier zou, mits stedenbouwkundige vergunning, een extra bouwperceel gemaakt kunnen worden.

 

Het gebouw is voorzien van 42 zonnepanelen. Deze werden geïnstalleerd in het jaar 2000 met een vermogen van 10.000kw/H en 10 groenstroomcertificaten ter waarde van 210 euro.

 

Er is reeds een basisakte beschikbaar voor dit pand, dit wil zeggen dat het appartement en de handelsruimte twee aparte entiteiten zijn. De nutsvoorzieningen zijn gescheiden en er zijn twee huisnummers beschikbaar.

 

Handelspand met opslagplaats

 

Winkelruimte van 350m² + 100m² aansluitend + extra stockageruimte ondergronds (garage) van 100m²

 

Uitzonderlijk appartement met 6 slaapkamers, garage en extra parkeergelegenheid

 

Klassiek, kwalitatief ingericht appartement met grote leefruimte, open keuken met bergruimte, afgewerkte bar, 2 overdekte veranda's, ruime badkamer met bad en dubbele lavabo, 6 slaapkamers, volledige zolderruimte en kelder. Tevens ook voorzien van grote garage met automatische poort, parkeerplaats voor 2 à 3 wagens en tuin met gemetselde barbecue.

Uniek voor grote gezinnen.

 

Zowel het handelspand als het appartement zijn momenteel verhuurd.

Dit maakt van deze aanbieding een perfecte investering. Momenteel is er een rendement van ongeveer 5%.

 

Wenst u een bezoek te plannen of heeft u meer informatie nodig? Neem dan zeker even contact met ons op via 013/33.69.00 of via info@immo-myplace.be.

 

 

 

 

Financiële Info
Energie certificaat
E spec
:
In aanvraag


Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nee
Bouwvergunning verkregen
:
Ja
Dagvaarding en herstelvordering
:
Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning
:
Niet van toepassing
Bestemming
:
Woongebied
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
Niet meegedeeld
Type dak
:
Niet meegedeeld
Keuken
:
Niet meegedeeld
Lasten
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat