Niet te veel en niet te weinig

Dat is het eeuwige probleem waar u mee te maken krijgt als u uw eigendom wilt verkopen.

U wilt weten hoeveel dat uw eigendom waard is!! Het typische scenario is, dat u 3 makelaars laat komen, één zegt : “200.000€’, de tweede zegt “250.000€” en de derde zegt: “300.000€”. De eerste makelaar wilt ‘snel verkopen’, de derde makelaar wilt uw eigendom ‘binnenhalen’ en de tweede is ‘voorzichtig’…. Hmmm…. En nu? Er zijn 3 dingen waarmee u best rekening houdt:

1. Waarde van uw eigendom is cruciaal!!

De waarde moet berekend worden en de kennis van de vastgoedmarkt in de regio is vereist. Uw eigendom verdient dat de makelaar tijd neemt om de juiste berekening te maken + de grondige analyse ervan. Er zijn ook ‘abstracte’ factoren die de waarde meebepalen…

 

2. Vertrouwen in uw makelaar en de ‘klik’!!

De verkoop van uw eigendom kan stresserend zijn en soms zeer emotioneel…. Dat wordt dikwijls vergeten en meestal wordt er niet over gesproken. Maar het is gewoon veel aangenamer als u met iemand samenwerkt die u begrijpt en goed aanvoelt. De waardevolle ‘klik’ moet er zijn.

3. Respect voor uw eigendom als prioriteit!!

Uw eigendom verdient om met de nodige respect behandeld te worden. Met respect bedoelen we de stijlvolle presentatie, verzorgde bezichtiging en de tijd die genomen wordt voor u als de eigenaar maar ook voor de potentiële kopers. 

Onze 6ste kado voor u